Månedens søde anledning

Müsli-muffins med mørk chokolade, kerner og gryn

Den nemme snack på farten, som både er hjemmelavet og lækker. Müsli-muffins kan laves i en større portion, fryses ned og bruges til madpakken, i bilen eller bare på sofaen med benene oppe.

Ingredienser
 • 30 g mandler
 • 25 g græskarkerner
 • 25 g solsikkekerner
 • 100 g grovvalsede havregryn
 • 20 g quinoa
 • 30 g mel
 • Et nip salt
 • 100 g lys sirup
 • 100 g tørrede abrikoser
 • 100 g Carletti Kæmpeplade mørk 70%
Fremgangsmetode

Hak mandlerne groft og bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt sirup og bland igen. Hak abrikoserne og chokoladen og vend det i blandingen. Fordel massen i 8 muffinforme og bag ved 130°C i 30 min. Afkøl og spis.

Tip

Kan opbevares i en lufttæt beholder i 4-5 dage eller fryses ned.

Opskrifter

Se flere
Vores chokolade

Kæmpeplade Mørk 70%

Kæmpeplade Mørk 70% giver med sit høje kakaoindhold en mere intens chokoladesmag i bagværk, dessert o.lign. Kæmpeplade er den perfekte ingrediens i det søde køkken, og som kan være svær ikke at smage på undervejs.

Vores chokolade

Kæmpeplade Mørk

Den velkendte og elskede chokoladeplade med de danske flag. Kæmpeplade Mørk er velegnet til overtræk, bagning og desserter, men kan også nydes som den er.

Vores chokolade

Kæmpeplade Hvid

Kæmpeplade Hvid kan bruges til bagning, desserter og overtræk. Har man en ekstra sød tand, kan den også blot nydes som den er.

Vind hver måned!

Hver måned kan du vinde et lækkert kit med Carletti Kæmpeplader, Chokoladeknapper, Skumbananer, P-tærter, Brazil og pålægschokolade – lige til at skabe din egen søde anledning med!

Deltag i konkurrencen

  Vind et lækkert kit til at skabe din egen, søde anledning!

  Kæmpeplade er chokoladen med de ikoniske danske flag, som er den perfekte makker til alle søde anledninger - til hverdag eller fest og alt derimellem.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om 1 månedlig præmie bestående af:

  Carletti Kæmpeplade Mørk, Mørk 70%, Mørk Økologisk, Lys og Hvid, Chokoladeknapper Multifarvede, Skumbananer, P-tærter Original, Extra Dark, Karamel, Brazil og pålægschokolade.
  Værdi pr. præmie 500 kr.

  Vinderen trækkes blandt de rigtige besvarelser den sidste dag i hver måned, hvorefter vinderen kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad kan Carletti Kæmpepladerne nemt kendes på?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.