En bæredygtig tilgang

Vi anerkender, at produktion, emballering og transport af vores produkter kan påvirke miljøet og arbejder målrettet på at udvikle vores forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Initiativer og fokusområder

Vi har taget en række initiativer for at reducere koncernens negative klima- og miljøpåvirkning mest muligt. Herudover arbejder vi med en række CSR fokusområder for at udvise ansvarlighed overfor vores omverden.

Betydelige investeringer i energibesparende foranstaltninger og fortsat fuld fokus på området. Begge vores danske fabrikker bruger fra 1/9 2019 udelukkende strøm produceret af vindmøller.

Næste punkt

I tæt samarbejde med vore emballageleverandører fokus på at reducere miljøpåvirkningen og anvende materialer, som kan genanvendes.

Næste punkt

Medlem af World Cocoa Foundation. Køb af chokolade fra Barry Callebaut og herigennem gennemførsel af omfattende hjælpeprogrammer i Vestafrika, herunder Cocoa Action (certificering af 300.000 kakaofarme inden 2020).

Næste punkt

Samarbejde med Danske Hospitalsklovne, hvor vi donerer min. 125.000 kr. årligt.

Næste punkt

Uddannelsesprogram for ufaglærte timelønnede medarbejdere.

Næste punkt

Sundhedsudvalg program/aktiviteter i samarbejde med Aarhus kommune, frugtordning og sundhedsforsikring for alle medarbejdere.

Næste punkt

Bæredygtige certificeringer

Som virksomhed har vi mulighed for at fremstille produkter med Fairtrade-certificeret chokolade, UTZ-certificeret chokolade og økologisk chokolade. Herudover benytter vi kun RSPO-certificeret palmeolie. Vi arbejder løbende på at implementere FSC®-certificeret emballage, hvor muligt.