Månedens søde anledning

S’mores-tærte

Denne udgave af klassikeren S’mores kræver intet bål, men bages i stedet på grillen. Nemt og ligetil – for både voksne og børn.

Ingredienser
Fremgangsmetode

Knus kiksene godt, brug evt. en frysepose til det. Smelt smør og hæld det over de knuste kiks. Rør det godt sammen og fordel massen i en tærteform på ca. 25 cm i diameter. Tryk kiksemassen godt ud i kanterne og bunden med en ske og sæt på køl i 15 minutter.
Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pensl på din tærtebund og sæt igen på køl i 15 min. Fyld op med alle skumfiduserne og bag i en grill på ca. 250 grader i 4-7 minutter. Når tærten er flot gylden er den klar til servering.
Servér mens tærten stadig er varm og skumfiduserne bløde.

Opskrifter

Se flere
Vores chokolade

Kæmpeplade Mørk

Den velkendte og elskede chokoladeplade med de danske flag. Kæmpeplade Mørk er velegnet til overtræk, bagning og desserter, men kan også nydes som den er.

Vores chokolade

Kæmpeplade Hvid

Kæmpeplade Hvid kan bruges til bagning, desserter og overtræk. Har man en ekstra sød tand, kan den også blot nydes som den er.

Vores chokolade

Kæmpeplade Lys

Den velkendte og elskede chokoladeplade med flagene på. Kæmpeplade Lys er den perfekte ingrediens i det søde køkken.

Vores chokolade

Kæmpeplade Mørk 70%

Kæmpeplade Mørk 70% giver med sit høje kakaoindhold en mere intens chokoladesmag i bagværk, dessert o.lign. Kæmpeplade er den perfekte ingrediens i det søde køkken, og som kan være svær ikke at smage på undervejs.

Vind hver måned!

Hver måned kan du vinde et lækkert kit med Carletti Kæmpeplader, Chokoladeknapper, Skumbananer, P-tærter, Brazil og pålægschokolade – lige til at skabe din egen søde anledning med!

Deltag i konkurrencen

  Vind et lækkert kit til at skabe din egen, søde anledning!

  Kæmpeplade er chokoladen med de ikoniske danske flag, som er den perfekte makker til alle søde anledninger - til hverdag eller fest og alt derimellem.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om 1 månedlig præmie bestående af:

  Carletti Kæmpeplade Mørk, Mørk 70%, Mørk Økologisk, Lys og Hvid, Chokoladeknapper Multifarvede, Skumbananer, P-tærter Original, Extra Dark, Karamel, Brazil og pålægschokolade.
  Værdi pr. præmie 500 kr.

  Vinderen trækkes blandt de rigtige besvarelser den sidste dag i hver måned, hvorefter vinderen kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad kan Carletti Kæmpepladerne nemt kendes på?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.