Ingredienser

Fremgangsmetode

Hæld piskefløden op i en varmefast skål. Knus mynten i en morder og kom det i skålen med fløden. Lad fløden stå og trække smag ud af mynten i min. en halv time. Varm fløden på grillens direkte varme, gå ikke fra grillen, det går stærkt! Fløden skal næsten op at koge, men helst ikke helt. Husk at rør i skålen, så fløden ikke brænder på. Si evt. fløden og hæld den over chokoladen. Rør til alt chokoladen er smeltet og chokoladesovsen er jævn. Servér den lun sammen med en masse friske jordbær.

 

Følg Carletti

De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk