Ingredienser

Fremgangsmetode

Hæld piskefløden op i en varmefast skål. Knus mynten i en morder og kom det i skålen med fløden. Lad fløden stå og trække smag ud af mynten i min. en halv time. Varm fløden på grillens direkte varme, gå ikke fra grillen, det går stærkt! Fløden skal næsten op at koge, men helst ikke helt. Husk at rør i skålen, så fløden ikke brænder på. Si evt. fløden og hæld den over chokoladen. Rør til alt chokoladen er smeltet og chokoladesovsen er jævn. Servér den lun sammen med en masse friske jordbær.

 

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌