Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, vaniljesukker, bagepulver sammen og stil til side. Pisk den bløde smør med brun farin og melis til det er lyst og luftigt. Pisk herefter ægget i. Til sidst røres melblandingen og chokoladen i.
Tril kugler på størrelse med en stor valnød 22-25 g pr. cookie. Det giver en cookie, der i størrelse passer til en skefuld is. Placer dejkuglerne på bagepapir og tryk dem lidt flade. Dejen må ikke være kold.
Bages ved indirekte medium varme i en lukket grill på en kold pizzasten/stål. Bagetid 10-15 min. Pas på de ikke bliver bagt for meget, da de gerne må være lidt bløde i midten. Når de er kølet af, lægges de sammen med en skefuld vaniljeflødeis i midten.

 

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk