Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Rør smør, farin og sukker blødt og cremet.

Rør ægget i og rør i mindst to min.

Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt og rør det hurtigt sammen.

Rør til sidst smeltet chokolade i.

Vælg dit favorit-fyld; hak chokoladen groft eller skær P-tærterne i små tern.

Vend fyldet i dejen og form den til 14-15 kugler. Brug evt. en isske.

Beklæd to bageplader med bagepapir og læg dejkuglerne herpå med god afstand.

Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Lad kagerne hvile et par minutter på pladen, inden de flyttes til afkøling på en rist.

 

Tip:

Dejkuglerne kan sagtens fryses og bages, når lysten opstår.

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌