Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Rør smør, farin og sukker blødt og cremet.

Rør ægget i og rør i mindst to min.

Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt og rør det hurtigt sammen.

Rør til sidst smeltet chokolade i.

Vælg dit favorit-fyld; hak chokoladen groft eller skær P-tærterne i små tern.

Vend fyldet i dejen og form den til 14-15 kugler. Brug evt. en isske.

Beklæd to bageplader med bagepapir og læg dejkuglerne herpå med god afstand.

Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Lad kagerne hvile et par minutter på pladen, inden de flyttes til afkøling på en rist.

 

Tip:

Dejkuglerne kan sagtens fryses og bages, når lysten opstår.

Følg Carletti