Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Hak og smelt chokoladen over vandbad.

Rør smør, farin og sukker blødt og cremet.

Rør ægget i og rør i mindst to min.

Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, bagepulver og salt og rør det hurtigt sammen.

Rør til sidst smeltet chokolade i.

Vælg dit favorit-fyld; hak chokoladen groft eller skær P-tærterne i små tern.

Vend fyldet i dejen og form den til 14-15 kugler. Brug evt. en isske.

Beklæd to bageplader med bagepapir og læg dejkuglerne herpå med god afstand.

Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er lysebrune.

Lad kagerne hvile et par minutter på pladen, inden de flyttes til afkøling på en rist.

 

Tip:

Dejkuglerne kan sagtens fryses og bages, når lysten opstår.

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk