Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde.

Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer, sukker, vaniljepasta og salt sammen i en skål og tilsæt mælk. Bland hvedemel og bagepulver og sigt det i æggemassen og vend det sammen med smeltet smør til en klumpfri dej. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til sidst.

Varm en pande op med lidt smør og sæt tre små pandekager på panden. Bag ved middelvarme. Når dejen begynder at stivne, lægges ét tern chokolade midt på hver. Kom lidt ekstra dej henover, så chokoladen er dækket, og vend pandekagen når dejen ikke længere er flydende.

Bag endnu ½ min. og læg pandekagerne til side. Hold dem varme mens resten bages.

Servér pandekagerne varme og friskbagte, f.eks. med banan, is eller honning

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk