Månedens søde anledning

Hvid chokolademousse i glas

Nem og lækker dessert, der kan fryses ned og hives frem, når hverdagen skal gøres lidt sjovere!

Ingredienser
Fremgangsmetode

Hak chokoladen og kom den i en skål. Opvarm 2,5 dl fløde til kogepunktet og hæld den over chokoladen. Lad den smelte i ca. 5 minutter og rør så i massen med en ske. Rør indtil al chokoladen er smeltet. Pisk 2,5 dl fløde til let flødeskum. Fold herefter flødeskummet ind i den lune masse indtil den er ensartet.
Fordel en knust småkage og to hindbær i bunden af hver af de seks portionsglas. Fordel den flydende chokolademousse i glassene og sæt dem på køl. Det tager ca. 60 min. før de er helt kolde.
Pynt med knust småkage, frisk og frysetørret hindbær samt hasselnødder før servering.

Tip

Moussen kan fryses og tøs op i køleskab – klar til at hive frem, når man får lyst til en nem og lækker dessert.

Opskrifter

Se flere
Vores chokolade

Kæmpeplade Mørk

Den velkendte og elskede chokoladeplade med de danske flag. Kæmpeplade Mørk er velegnet til overtræk, bagning og desserter, men kan også nydes som den er.

Vind hver måned!

Hver måned kan du vinde et lækkert kit med Carletti Kæmpeplader, Chokoladeknapper, Skumbananer, P-tærter og fire 1-dagsbilletter til Legoland – lige til at skabe din egen søde anledning med!

Deltag i konkurrencen

  Vind et lækkert kit til at skabe din egen, søde anledning!

  Kæmpeplade er chokoladen med de ikoniske danske flag, som er den perfekte makker til alle søde anledninger - til hverdag eller fest og alt derimellem.
  Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og du er med i konkurrencen om 1 månedlig præmie bestående af:

  Carletti Kæmpeplade Mørk, Mørk 70%, Mørk Økologisk, Lys og Hvid, Chokoladeknapper Multifarvede, Skumbananer, P-tærter Original, Extra Dark, Karamel, Brazil og pålægschokolade.
  Værdi pr. præmie 500 kr.

  Vinderen trækkes blandt de rigtige besvarelser den sidste dag i hver måned, hvorefter vinderen kontaktes direkte.

  Svar rigtigt og deltag*

  Hvad kan Carletti Kæmpepladerne nemt kendes på?
  Konkurrencebetingelser

  Vinderen af konkurrencen udvælges ved lodtrækning, blandt de rigtige besvarelser, og kontaktes direkte af Carletti efter konkurrencens ophør. Præmien sendes direkte fra Carletti til vinderen med PostNord, eller lignende, til den oplyste adresse og kan ikke deles op i flere leveringer.
  Har Carletti ikke hørt fra vinderne 1 uge efter at disse er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der kan udtrækkes en ny vinder.
  Ved deltagelse i konkurrencen gives tilladelse til, at Carletti må oplyse dit navn her på websitet, hvis du kåres som vinder af konkurrencen.
  Carletti er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
  Alle personer bosiddende i Danmark, som er fyldt 18 år kan deltage i konkurrencen, dog ikke ansatte ved Carletti A/S og medlemmer af deres husstand.
  Carletti forbeholder sig ret til at afslutte eller forlænge konkurrencen uden forudgående varsel.
  Konkurrencen udbydes af Carletti A/S.

  Tak for din deltagelse!

  Tak for din deltagelse i vores konkurrence. Du vil blive kontaktet direkte, hvis du er den heldige vinder.