Forsød efteråret med denne lækre græskarkage. Bag den sammen med familien i efterårsferien eller til Halloween, hvor den kan gøres lidt mere “uhyggelig” med små spøgelser på toppen.
Pisk smør, sukker og brun farin luftigt med en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen – pisk mellem hvert æg. Skyl græskarret og riv det groft (behold skrællen på).
Vend græskar i dejen sammen med resten af ingredienserne.
Hæld dejen i en smurt springform (ca. 18 cm i diameter) og bag kagen ved 175 °C i ca. 1 time eller til den er gennembagt. Lad kagen afkøle i formen.
Pisk smør og flormelis luftigt med en elpisker.
Smelt chokoladen og hæld den i smørblandingen, mens du pisker.
Tilsæt flødeost og pisk kortvarigt – til cremen er jævn og uden klumper.
Fyld cremen i en sprøjtepose med en rund tylle.
Flæk kagen, så du får tre ens flade bunde. Læg én bund på et serveringsfad.
Fordel 1/3 af cremen på bunden og hæld halvdelen af den flydende karamel i midten.
Læg en bund ovenpå og fordel igen 1/3 af cremen og resten af karamellen herpå.
Læg den sidste bund øverst og tryk kagen let sammen.
Smør kagens top med et tyndt lag creme og sprøjt høje toppe med resten af cremen.
Pynt evt. toppene med sukkerøjne, så de ligner små spøgelser.