Bræk chokoladen i små stykker og sæt den til side. Hæld mælk, sukker, salt og majsstivelse i en tykbundet gryde og pisk det grundigt sammen. Varm gryden op under piskning, på medium varme, indtil indholdet småkoger. Tag gryden af varmen, tilføj chokoladen og pisk grundigt indtil al chokoladen er smeltet.
Servér straks i lune kopper. Perfekt til at dyppe lune churros i.
Kog vand, smør, salt og sukker op i en gryde. Når massen koger hælder du alt melet i på én gang. Rør godt i dejen med en grydeske indtil den slipper grydens sider og er blank. Tag gryden af varmen og lad dejen afkøle 10-15 minutter.
Pisk æg i ét ad gangen.
Hæld dejen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle. Varm fritureolien op til 180 grader og tryk så stænger af dejen ned i den varme olie. Bag dem i 4-6 minutter indtil de er gyldne. Vend dem undervejs.
Lad dem kort dryppe af på køkkenrulle og vend dem så i sukker imens de stadig er varme. Læg dem på bagepapir indtil servering.
Kan evt. genopvarmes ved 150 graders varmluft.