Ingredienser

Fremgangsmetode

På grillen eller bålet:
Bræk chokoladen i mindre stykker, f.eks. små stykker á 2 tern.
Forbered 16 kiks med chokolade på, 2 tern på hver.
Grill skumfiduserne på spyd over grillen eller bålet, indtil skumfidusen er gylden hele vejen rundt.
Placér den varme og grillede skumfidus oven på kiksen med chokolade.
Tryk den anden kiks ovenpå og træk spyddet ud af skumfidusen.

 

Tip:
Hvis du vil have chokoladen mere smeltet kan du lune dine S’mores på grillen til sidst.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk