Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom piskefløde i en lille gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
Tilsæt Skumbananer. Varm blandingen op ved jævn varme – rør af og til. Skumbananerne skal smelte helt, men blandingen må ikke koge.
Hæld cremen i en skål, dæk den med husholdningsfilm helt nede ved cremen og stil den i køleskabet til næste dag.
Pisk den kolde Skumbanan-creme igennem med en elpisker til den bliver luftig som flødeskum.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl. Brug f.eks. cremen som topping på muffins.

 

OBS!

Cremen skal laves dagen før den skal bruges. Den skal være helt gennemkold før den piskes op.

 

Tip

Skumbanan-cremen kan også bruges som fyld i lagkager. Brug f.eks. mørke lagkagebunde og fyld skiver af banan i lagkagen sammen med cremen. Pynt lagkagen med hele Skumbananer og friske bær.

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk