Ingredienser

Fremgangsmetode

Hak chokoladen fint.

Kom fløde, kanel, cayennepeber og salt i en lille gryde. Kog det op ved jævn varme under omrøring. Sluk for varmen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør indtil chokolademassen er glat.

Beklæd en lille bageform med bagepapir. Hæld chokolademassen i formen og sæt den i køleskabet i minimum 2 timer til den har sat sig.

Bland kakao, kanel og cayennepeber i en skål. Tag formen med chokoladeblandingen ud af køleskabet. Tag en teskefuld af chokoladeblandingen op og form den hurtigt med hænderne til en kugle. Fortsæt med resten af chokoladeblandingen.

Rul kuglerne i blandingen med kakaopulver og kom dem i en plastikbeholder. Sæt dem på køl i 1 time eller indtil servering.

Opbevar chokoladetrøflerne på køl – de kan holde ca 1 uge på køl i en lufttæt beholder.

 

Følg Carletti