Ingredienser

Fremgangsmetode

Hak chokoladen fint.

Kom fløde, kanel, cayennepeber og salt i en lille gryde. Kog det op ved jævn varme under omrøring. Sluk for varmen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør indtil chokolademassen er glat.

Beklæd en lille bageform med bagepapir. Hæld chokolademassen i formen og sæt den i køleskabet i minimum 2 timer til den har sat sig.

Bland kakao, kanel og cayennepeber i en skål. Tag formen med chokoladeblandingen ud af køleskabet. Tag en teskefuld af chokoladeblandingen op og form den hurtigt med hænderne til en kugle. Fortsæt med resten af chokoladeblandingen.

Rul kuglerne i blandingen med kakaopulver og kom dem i en plastikbeholder. Sæt dem på køl i 1 time eller indtil servering.

Opbevar chokoladetrøflerne på køl – de kan holde ca 1 uge på køl i en lufttæt beholder.

 

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀