Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom smør og mel i en foodprocessor og bland det sammen i ½ minut.

Hæld æg og sukker i, og miks det kortvarigt med det forrige. Hæld langsomt vand i til dejen samler sig. Den skal kun akkurat være samlet. Tag dejen op af maskinen og læg den på køl i en frysepose ½-1 time.

Rul dejen ud i pizza-størrelse i ca 3 mm. tykkelse. Du kan eventuelt forskære med et pizzahjul inden bagning, så er den lettere at skære ud efter bagning.

Bag dejen ca 10-13 minutter ved 190 grader. Hold øje – den skal være lys brun, som en kiks.

Lad dejen afkøle 1 minut på en rist og hæld den finthakkede mørke chokolade i et jævnt lag på pizzaen. Brug eventuelt en bagepensel til fordeling af chokoladen.

Drys lidt blå birkes på toppen, og læg friskhøvlet hvid chokolade på. Lad pizzaen afkøle, og server med pynt af mynteblade, frysetørrede hindbær og eventuelt stykker af marinerede blommer.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk