Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom smør og mel i en foodprocessor og bland det sammen i ½ minut.

Hæld æg og sukker i, og miks det kortvarigt med det forrige. Hæld langsomt vand i til dejen samler sig. Den skal kun akkurat være samlet. Tag dejen op af maskinen og læg den på køl i en frysepose ½-1 time.

Rul dejen ud i pizza-størrelse i ca 3 mm. tykkelse. Du kan eventuelt forskære med et pizzahjul inden bagning, så er den lettere at skære ud efter bagning.

Bag dejen ca 10-13 minutter ved 190 grader. Hold øje – den skal være lys brun, som en kiks.

Lad dejen afkøle 1 minut på en rist og hæld den finthakkede mørke chokolade i et jævnt lag på pizzaen. Brug eventuelt en bagepensel til fordeling af chokoladen.

Drys lidt blå birkes på toppen, og læg friskhøvlet hvid chokolade på. Lad pizzaen afkøle, og server med pynt af mynteblade, frysetørrede hindbær og eventuelt stykker af marinerede blommer.

 

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽