Fremgangsmetode

Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
Tag skålen af varmen og rør resten i. Rør indtil det er helt smeltet.
Rør dernæst smørret i og rør indtil massen er blank og jævn.
Halvér P-tærterne og vend dem i chokoladen sammen med Juleskum og Konfekt med frugtsmag.
Kom massen i en form ca. 20×20 cm beklædt med husholdningsfilm.
Glat overfladen og sæt massen på køl i mindst to timer.
Skær massen i mindre stykker og servér.

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽