Ingredienser

  • ½ rødkål
  • 2 æbler
  • 1 dl syltede kirsebær i lage
  • 100 g valnødder
  • 50 g Carletti Kæmpeplade mørk
  • 100 g grønkål
  • Marinade
  • Saften fra kirsebærrene
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • Lidt citronsaft
  • ½ tsk. honning
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • salt

Fremgangsmetode

Lad kirsebærrene afdryppe i en sigte. Gem saften.

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til med honning.

Rist valnødderne let på en pande, og lad dem køle lidt af.

Hak chokoladen fint i små nips.

Hak grønkålen fint og snit rødkålen i tynde strimler.

Skær æblerne i mindre stykker og hæld lidt af marinaden over dem.

Bland rødkål, grønkål, valnødder, æbler og chokolade i serveringsskålen og hæld resten af marinaden over salaten.

Drys med birkes inden servering

 

Tip: 

Brug en flad ostehøvl til at snitte rødkål med. Det gør arbejdet nemt og hurtigt, og strimlerne ensartede og tynde.

 

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌