Ingredienser

  • ½ rødkål
  • 2 æbler
  • 1 dl syltede kirsebær i lage
  • 100 g valnødder
  • 50 g Carletti mørk Kæmpeplade
  • 100 g grønkål
  • Marinade
  • Saften fra kirsebærrene
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • Lidt citronsaft
  • ½ tsk. honning
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • salt

Fremgangsmetode

Lad kirsebærrene afdryppe i en sigte. Gem saften.

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til med honning.

Rist valnødderne let på en pande, og lad dem køle lidt af.

Hak chokoladen fint i små nips.

Hak grønkålen fint og snit rødkålen i tynde strimler.

Skær æblerne i mindre stykker og hæld lidt af marinaden over dem.

Bland rødkål, grønkål, valnødder, æbler og chokolade i serveringsskålen og hæld resten af marinaden over salaten.

Drys med birkes inden servering

 

Tip: 

Brug en flad ostehøvl til at snitte rødkål med. Det gør arbejdet nemt og hurtigt, og strimlerne ensartede og tynde.

 

Følg Carletti