Ingredienser

  • ½ rødkål
  • 2 æbler
  • 1 dl syltede kirsebær i lage
  • 100 g valnødder
  • 50 g Carletti Kæmpeplade mørk
  • 100 g grønkål
  • Marinade
  • Saften fra kirsebærrene
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • Lidt citronsaft
  • ½ tsk. honning
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • salt

Fremgangsmetode

Lad kirsebærrene afdryppe i en sigte. Gem saften.

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til med honning.

Rist valnødderne let på en pande, og lad dem køle lidt af.

Hak chokoladen fint i små nips.

Hak grønkålen fint og snit rødkålen i tynde strimler.

Skær æblerne i mindre stykker og hæld lidt af marinaden over dem.

Bland rødkål, grønkål, valnødder, æbler og chokolade i serveringsskålen og hæld resten af marinaden over salaten.

Drys med birkes inden servering

 

Tip: 

Brug en flad ostehøvl til at snitte rødkål med. Det gør arbejdet nemt og hurtigt, og strimlerne ensartede og tynde.

 

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀