Fremgangsmetode

Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
Tag skålen af varmen og rør resten i. Rør indtil det er helt smeltet.
Rør dernæst smørret i og rør indtil massen er blank og jævn.
Halvér P-tærterne og vend dem i chokoladen sammen med Juleskum og Konfekt med frugtsmag.
Kom massen i en form ca. 20×20 cm beklædt med husholdningsfilm.
Glat overfladen og sæt massen på køl i mindst to timer.
Skær massen i mindre stykker og servér.

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk