Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æg, mælk, sukker og kanel sammen i en skål.

Fordel 1 hel skive pålægschokolade mellem 2 skiver brød. Dyp hver sandwich i æggeblandingen på begge sider, længe nok til at de suger lidt af blandingen til sig.

Smelt smørret på en pande og steg dine french toasts i ca. 4 minutter på hver side, indtil de har fået en flot gylden overflade og chokoladen er smeltet.

Top hver french toast med 1 hel skive pålægschokolade, imens de er varme.

Halvér brødene og servér.

Følg Carletti

NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮