Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk æg, mælk, sukker og kanel sammen i en skål.

Fordel 1 hel skive pålægschokolade mellem 2 skiver brød. Dyp hver sandwich i æggeblandingen på begge sider, længe nok til at de suger lidt af blandingen til sig.

Smelt smørret på en pande og steg dine french toasts i ca. 4 minutter på hver side, indtil de har fået en flot gylden overflade og chokoladen er smeltet.

Top hver french toast med 1 hel skive pålægschokolade, imens de er varme.

Halvér brødene og servér.

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk