Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt chokoladen og stil den til side. Hak også peanuts groft.

 

Udsten dadlerne og åben dem op. Placer dadlerne i rækker af 4 x 4 dadler på et stykke bagepapir. Placer et stykke bagepapir ovenpå og rul dem flade med en kagerulle.

Fjern det øverste bagepapir, og smør peanutbutter ovenpå dadlerne. Fordel den smeltede chokolade ovenpå og top med peanuts.

 

Kom det i køleskabet i ca. 1 time indtil chokoladen er helt størknet – eller kom i fryseren, hvis det skal gå hurtigere. Herefter kan dadelbaren skæres eller brækkes ud i mindre stykker. Nyd dem gerne kolde direkte fra køleskabet.

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀