Ingredienser

  • 900 g rugbrødsblanding
  • Vand (mængde afhænger af den angivne mængde på rugbrødsblandingen)
  • 50 g flydende honning
  • 30 g kakaopulver
  • 200 g Carletti Kæmpeplade Mørk
  • 200 g ristede og afskallede hasselnødder

Fremgangsmetode

Hæld rugbrødsblandingen i en stor skål. Tilsæt kakao, honning og vand – Tilsæt den angivne mængde på pakken af rugbrødsblandingen minus 0,5 dl. Rør det hele godt sammen enten med en ske eller en røremaskine i et par minutter til en klistret dej.

 

Hak chokoladen groft og tilsæt den til dejen.

 

Hak hasselnødderne groft med en kniv eller en minihakker.

 

Form 20-24 runde rugbrødsboller med en våd ske, og tril dem i hasselnødder. Lad dem efterhæve, som angivet på rugbrødsblandingen.

 

Bag ved 200 grader varmluft i 14-15 minutter alt efter størrelse.

Følg Carletti

Venligst tillad alle cookies for at se indholdet.