Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom smør og mel i en foodprocessor og bland det sammen i ½ minut.

Hæld æg og sukker i, og miks det kortvarigt med det forrige. Hæld langsomt vand i til dejen samler sig. Den skal kun akkurat være samlet. Tag dejen op af maskinen og læg den på køl i en frysepose ½-1 time.

Rul dejen ud i pizza-størrelse i ca 3 mm. tykkelse. Du kan eventuelt forskære med et pizzahjul inden bagning, så er den lettere at skære ud efter bagning.

Bag dejen ca 10-13 minutter ved 190 grader. Hold øje – den skal være lys brun, som en kiks.

Lad dejen afkøle 1 minut på en rist og hæld den finthakkede mørke chokolade i et jævnt lag på pizzaen. Brug eventuelt en bagepensel til fordeling af chokoladen.

Drys lidt blå birkes på toppen, og læg friskhøvlet hvid chokolade på. Lad pizzaen afkøle, og server med pynt af mynteblade, frysetørrede hindbær og eventuelt stykker af marinerede blommer.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk