Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, salt, sukker, kardemomme, natron og citronskal.
Pisk æggeblommer og kærnemælk sammen, sigt melblandingen i, og rør godt.
Tilsæt smeltet smør, og lad dejen hvile lidt i køleskabet.
Vend de piskede æggehvider i dejen, og hæld den i en kande.
Varm en æbleskivepande op, og hæld lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej.
Kom æbletern og et stykke chokolade i, når dejen begynder at stivne og hæve i kanterne.
Vend æbleskiverne. Bag dem færdige og server dem straks.

 

Tip:
Æbleskiverne kan rulles i flormelis eller lakridspulver inden servering.

 

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌