Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, salt, sukker, kardemomme, natron og citronskal.
Pisk æggeblommer og kærnemælk sammen, sigt melblandingen i, og rør godt.
Tilsæt smeltet smør, og lad dejen hvile lidt i køleskabet.
Vend de piskede æggehvider i dejen, og hæld den i en kande.
Varm en æbleskivepande op, og hæld lidt smør i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej.
Kom æbletern og et stykke chokolade i, når dejen begynder at stivne og hæve i kanterne.
Vend æbleskiverne. Bag dem færdige og server dem straks.

 

Tip:
Æbleskiverne kan rulles i flormelis eller lakridspulver inden servering.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk