Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom piskefløde i en lille gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
Tilsæt Skumbananer. Varm blandingen op ved jævn varme – rør af og til. Skumbananerne skal smelte helt, men blandingen må ikke koge.
Hæld cremen i en skål, dæk den med husholdningsfilm helt nede ved cremen og stil den i køleskabet til næste dag.
Pisk den kolde Skumbanan-creme igennem med en elpisker til den bliver luftig som flødeskum.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl. Brug f.eks. cremen som topping på muffins.

 

OBS!

Cremen skal laves dagen før den skal bruges. Den skal være helt gennemkold før den piskes op.

 

Tip

Skumbanan-cremen kan også bruges som fyld i lagkager. Brug f.eks. mørke lagkagebunde og fyld skiver af banan i lagkagen sammen med cremen. Pynt lagkagen med hele Skumbananer og friske bær.

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙