Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, sukker, brunkagekrydderi og kakaopulver. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æggeblommen og smeltet chokolade. Pak dejen ind i husholdningsfilm og lad den hvile 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, ca. 4 mm i tykkelse, og udstik i runde figurer.
Læg dem på en bageplade og bag dem ved 170°C varmluft i ca. 10 min.
Afkøl på en rist og opbevar dem i en kagedåse. Pynt dem med chokoladelinser fra Bridge Blandingen og smeltet chokolade, så de lidt ligner et rensdyr, før de spises.

 

Tip:

Kan også udstikkes til andre figurer, f.eks. små peberkagemænd, og pyntes med lakridspinde, eller andre stykker fra Bridge Blandingen, og chokolade – slip fantasien løs!

Følg Carletti

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙