Ingredienser

Fremgangsmetode

Hæld piskefløden op i en varmefast skål. Knus mynten i en morder og kom det i skålen med fløden. Lad fløden stå og trække smag ud af mynten i min. en halv time. Varm fløden på grillens direkte varme, gå ikke fra grillen, det går stærkt! Fløden skal næsten op at koge, men helst ikke helt. Husk at rør i skålen, så fløden ikke brænder på. Si evt. fløden og hæld den over chokoladen. Rør til alt chokoladen er smeltet og chokoladesovsen er jævn. Servér den lun sammen med en masse friske jordbær.

 

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk