Skummetmælken bringes langsomt i kog i en gryde ved omrøring. De tre Skumbananer kommes i, når det begynder at dampe let. Pisk i mælken, til Skumbananerne er komplet opløst. Dette sker lige omkring kogepunktet.
De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere. Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld. Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄 Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk