Ingredienser

Fremgangsmetode

Mælken varmes op til ca. 85 grader i en gryde. Hak chokoladen fint. Sluk for blusset og tilsæt den finthakkede chokolade, mens der piskes til det hele er smeltet.

Servér den varme chokolade med let pisket fløde og et lille drys kanel eller finthakket chokolade.

 

Tip:

For en mere sød smag kan Carletti lys Kæmpeplade bruges i stedet.

 

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk