Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk fløden og vaniljepasta til flødeskum.

Vend den kondenserede mælk, samt solbærmarmelade i, og fordel isen i formene.

Sæt en pind i hver og kom isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).

Pil isene ud af formen og læg dem tilbage i fryseren, så de er godt frosne inden de overtrækkes.

Temperér chokoladen, på samme måde som til P-tærte flødebollerne, og hæld den i et glas og dyp ispindene heri, én ad gangen.

Læg dem tilbage i fryseren, så snart de er overtrukket, indtil de skal nydes.

Følg Carletti

Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌
Ta’ en lille pause fra hverdagen og lun dig på dette lækre makkerpar af varm chokolade og churros🍵🍫🍂☁️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk