Ingredienser

Fremgangsmetode

På grillen eller bålet:
Bræk chokoladen i mindre stykker, f.eks. små stykker á 2 tern.
Forbered 16 kiks med chokolade på, 2 tern på hver.
Grill skumfiduserne på spyd over grillen eller bålet, indtil skumfidusen er gylden hele vejen rundt.
Placér den varme og grillede skumfidus oven på kiksen med chokolade.
Tryk den anden kiks ovenpå og træk spyddet ud af skumfidusen.

 

Tip:
Hvis du vil have chokoladen mere smeltet kan du lune dine S’mores på grillen til sidst.

 

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk