Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom piskefløde i en lille gryde og varm den op til lige under kogepunktet.
Tilsæt Skumbananer. Varm blandingen op ved jævn varme – rør af og til. Skumbananerne skal smelte helt, men blandingen må ikke koge.
Hæld cremen i en skål, dæk den med husholdningsfilm helt nede ved cremen og stil den i køleskabet til næste dag.
Pisk den kolde Skumbanan-creme igennem med en elpisker til den bliver luftig som flødeskum.
Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl. Brug f.eks. cremen som topping på muffins.

 

OBS!

Cremen skal laves dagen før den skal bruges. Den skal være helt gennemkold før den piskes op.

 

Tip

Skumbanan-cremen kan også bruges som fyld i lagkager. Brug f.eks. mørke lagkagebunde og fyld skiver af banan i lagkagen sammen med cremen. Pynt lagkagen med hele Skumbananer og friske bær.

Følg Carletti

De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Valentinsdag er lige om hjørnet❤️ Vil du gerne glæde én du holder af? Vores anbefaling vil selvfølgelig altid være chokolade😉
Skab din egen stil med cool merch!✌️
Spin lykkehjulet og vær med i konkurrencen om fede præmier med N’ice, Crazy og Original merchandise og Carletti slik🍨🐸💯❤️
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk