Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen og stil temperaturen på 225°C eller 210°C varmluft.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.
Smuldr smørret i melblandingen, bland med P-tærter og saml dejen med cremefraiche.
Den må endelig ikke æltes for meget, bare samles hurtigt og let med hænderne.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den forsigtigt, uden at trykke, indtil den er to cm tyk.
Udstik til runde scones ca. 5-6 cm i diameter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med cremefraiche.
Bag dem 10-12 min. indtil de er gyldne, sprøde og flotte.
Servér dem lune og friskbagte.

 

Tip:
Sconesene kan sagtens fryses og lunes inden servering.

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk