Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, sukker, brunkagekrydderi og kakaopulver. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æggeblommen og smeltet chokolade. Pak dejen ind i husholdningsfilm og lad den hvile 30 min. i køleskabet.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, ca. 4 mm i tykkelse, og udstik i runde figurer.
Læg dem på en bageplade og bag dem ved 170°C varmluft i ca. 10 min.
Afkøl på en rist og opbevar dem i en kagedåse. Pynt dem med chokoladelinser fra Bridge Blandingen og smeltet chokolade, så de lidt ligner et rensdyr, før de spises.

 

Tip:

Kan også udstikkes til andre figurer, f.eks. små peberkagemænd, og pyntes med lakridspinde, eller andre stykker fra Bridge Blandingen, og chokolade – slip fantasien løs!

Følg Carletti

Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk
Uuuuh, skræmmende gode slikkepinde, som er hurtige at lave og sjove at servere i efterårsferien eller til Halloween👻🧟🎃
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du solgt til stanglakrids?😉 Snup en Makulaku!
Fire ekstra store stænger med et dejligt blødt bid og selvfølgelig alle sammen med ægte finsk lakrids💪🇫🇮
Vil du undgå ballade til Halloween? Så anbefaler vi at du har rigeligt med afhuggede fingre på lager🪓👻🧟🎃
Find dem på tilbud i Rema 1000 i denne uge🙌