Ingredienser

Fremgangsmetode

Bund:

Varm mælk og smør i en gryde indtil smørret er smeltet. Pisk salt og mel i, så det bliver én stor melbolle. Pisk i minimum 2 minutter ved middelvarme.

Tag gryden af varmen og lad dejen afkøle et øjeblik. Pisk æggene i ét af gangen. Dejen skal være glat og helt samlet. Hæld massen i en sprøjtepose og tryk 20 små vandbakkelser ud på et stykke bagepapir.

Bag ved 210 grader i 15-20 minutter. Afkøl helt, inden de flækkes og fyldes.

 

Fyld: 

Pisk fløden stiv og vend hakket chokolade i.

 

Glasur:

Varm chokolade, kakao og vand ved svag varme indtil det bliver en jævn masse. Rør flormelis i indtil det bliver til en jævn glasur.

Pynt med glasur og eventuelt chokoladespåner eller krymmel.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk