Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en gryde.

Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommer, sukker, vaniljepasta og salt sammen i en skål og tilsæt mælk. Bland hvedemel og bagepulver og sigt det i æggemassen og vend det sammen med smeltet smør til en klumpfri dej. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen til sidst.

Varm en pande op med lidt smør og sæt tre små pandekager på panden. Bag ved middelvarme. Når dejen begynder at stivne, lægges ét tern chokolade midt på hver. Kom lidt ekstra dej henover, så chokoladen er dækket, og vend pandekagen når dejen ikke længere er flydende.

Bag endnu ½ min. og læg pandekagerne til side. Hold dem varme mens resten bages.

Servér pandekagerne varme og friskbagte, f.eks. med banan, is eller honning

Følg Carletti

Disse syrlige og saftige citronmuffins, pyntet med påskeskum på toppen, er et sikkert hit hos både store og små🍋🙌
Find opskriften på carletti.dk
Nyd påskeferien med tykke skiver pålægschokolade til morgenmaden eller eftermiddagssnacken🤗☀️
Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀