Ingredienser

Fremgangsmetode

Kom vand, 150 g sukker og glukosesirup i en gryde.

Bring langsomt massen i kog og lad det simre indtil temperaturen når 117 °C, ca. 8 min.

Begynd at piske æggehviderne stive i en skål, når temperaturen nærmer sig og pisk 1 spsk. sukker i.

Mens der piskes kraftigt, hældes den varme sukkerlage ned til de piskede hvider i en tynd stråle, strålen må ikke ramme piskeriset. Pisk godt indtil skummet er stift.

Kom skummet i en sprøjtepose og sprøjt skummet ud på P-tærterne.

Lad dem stå tørt og køligt i mindst én time, så overfladen tørrer en anelse.

 

Hak den mørke chokolade fint og smelt halvdelen over vandbad, sammen med kakaosmør, indtil temperaturen når 48-50 °C. Tag skålen af varmen og hæld halvdelen af den smeltede chokolade i resten af den hakkede chokolade. Rør indtil den er helt smeltet og blank. Kom resten af den smeltede chokolade i lidt ad gangen, men hold hele tiden øje med temperaturen. Den må ikke komme over 34 °C, det optimale er 32 °C, og chokoladen er klar til brug.

Kom chokoladen i et smalt glas og dyp flødebollerne, én ad gangen, i chokolade.

Ryst forsigtigt den overskydende chokolade af, samtidig med at du drejer og løfter den op.

 

Tip:

Skummet kan evt. tilsættes smag. F.eks. kakaopulver, lakridspulver, kaffe, kanel eller karamel.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk