Ingredienser

Fremgangsmetode

Æg, sukker og vaniljekorn piskes kraftigt til hvidt skum i ca. 5 minutter. Mel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i æggemassen. Dejen hældes ud på en bradepande med bagepapir og fordeles i et nogenlunde ens tyndt lag. Bag kagen i 7 minutter ved 180 grader midt i ovnen. Kagen skal være lys og ikke brun. Når kagen er færdig vendes den ud på hovedet på et nyt stykke bagepapir strøet med 1 tsk. sukker.

 

Creme:

40 g chokolade smeltes over vandbad og afkøles let, imens piskefløden piskes hårdt, til den er helt fast og får en let gul farve. Hæld den smeltede chokolade i fløden og rør det sammen. De hakkede chokoladestykker vendes herefter i.

Cremen smøres ud på den afkølede kage og den rulles stramt til en roulade. Læg rouladen med kanten nederst. Kagen kan med fordel trække et par timer på køl.

Server rouladen med mynte blade, få spiselige blomster, friske bær eller anden frugt efter smag.

 

Tip: 

Tigerstriber i den lyse dej, fremgangsmåde:

20 g (2 rækker) smeltet chokolade røres i 2 dl af den færdige hvide dej. Kom chokoladedejen i en frysepose, hvor du klipper et lille hul på ca. 2 mm i hjørnet. Den mørke chokoladedej sprøjtes ud i striber ud over den fordelte hvide dej i bradepanden. Bag kagen som normalt.

 

I forhold til spiselige blomster kan du f.eks bruge følgende: hjulkrone, morgenfrue, violer, lavendler, timian og roser.

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk