Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 175 grader (160 grader varmluft).

Rist mandlerne gyldne på en tør pande ved middel varme. Lad dem køle lidt af og hak dem til fint mel.

Pisk marcipan, rørsukker, æg og vanilje i 3-4 minutter, til det er lyst og luftigt (det gør ikke noget, hvis der stadig er små klumper marcipan).

Bland mel, bagepulver, de fint hakkede mandler og chokoladen i en skål.

Vend skiftevis lidt melblanding, smeltet smør og creme fraiche i marcipandejen.

Hæld dejen i en smurt springform og fordel blåbærrene henover dejen, og tryk dem lidt ned.

Drys med et tyndt lag sukker. Sæt kagen i ovnen og bag den i ca. 40 minutter indtil den er gylden og gennembagt.

Lad kagen køle helt af inden servering.

Pynt den afkølede kage med et drys af friskrevet hvid chokolade eller med smeltet chokolade.

 

Tip: 

Server kagen med creme fraiche eller vaniljeis.

Kagen vil blive mere fast ved opbevaring på køl.

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk