Ingredienser

  • 400 g jordbær, gerne frosne
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • Evt. lidt citronsaft
  • 75 g Carletti Kæmpeplade mørk
  • Pynt
  • 1 spsk. frysetørrede jordbær
  • Andet
  • Isforme og -pinde

Fremgangsmetode

Blend jordbærrene i en foodprocessor sammen med kondenseret mælk indtil konsistensen er som softice. Smag evt. isen til med lidt citronsaft og fordel isen i formene. Sæt isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).
Hak halvdelen af chokoladen og smelt over vandbad. Tag skålen af og rør resten af chokoladen i.
Rør indtil chokoladen er blank og kom den i et smalt glas.
Dyp spidsen af isene, én ad gangen, i chokolade, drys med frysetørrede jordbær og læg isene tilbage i fryseren indtil de skal nydes.

 

Tip:
Isene kan dyppes i den chokolade du bedst kan lide, det behøver ikke at være den mørke.

Følg Carletti