Ingredienser

  • 400 g jordbær, gerne frosne
  • 1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
  • Evt. lidt citronsaft
  • 75 g Carletti Kæmpeplade mørk
  • Pynt
  • 1 spsk. frysetørrede jordbær
  • Andet
  • Isforme og -pinde

Fremgangsmetode

Blend jordbærrene i en foodprocessor sammen med kondenseret mælk indtil konsistensen er som softice. Smag evt. isen til med lidt citronsaft og fordel isen i formene. Sæt isene i fryseren indtil de er helt faste (ca. fire timer).
Hak halvdelen af chokoladen og smelt over vandbad. Tag skålen af og rør resten af chokoladen i.
Rør indtil chokoladen er blank og kom den i et smalt glas.
Dyp spidsen af isene, én ad gangen, i chokolade, drys med frysetørrede jordbær og læg isene tilbage i fryseren indtil de skal nydes.

 

Tip:
Isene kan dyppes i den chokolade du bedst kan lide, det behøver ikke at være den mørke.

Følg Carletti

De velkendte Crazy Candy Frogs med smag af lakrids og jordbær, banan, stikkelsbær og solbær fås også i en sukkerfri version – til dig der foretrækker sukkerfri bolcher🤩🍬
En håndfuld frisk frugt, søde bær, lidt nødder og tykke skiver pålægschokolade – der skal ikke så meget til at gøre hverdagen lidt mere lækker 🙌🎉
Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk