Ingredienser

Fremgangsmetode

Bland mel, vaniljesukker, bagepulver sammen og stil til side. Pisk den bløde smør med brun farin og melis til det er lyst og luftigt. Pisk herefter ægget i. Til sidst røres melblandingen og chokoladen i.
Tril kugler på størrelse med en stor valnød 22-25 g pr. cookie. Det giver en cookie, der i størrelse passer til en skefuld is. Placer dejkuglerne på bagepapir og tryk dem lidt flade. Dejen må ikke være kold.
Bages ved indirekte medium varme i en lukket grill på en kold pizzasten/stål. Bagetid 10-15 min. Pas på de ikke bliver bagt for meget, da de gerne må være lidt bløde i midten. Når de er kølet af, lægges de sammen med en skefuld vaniljeflødeis i midten.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk