Ingredienser

Fremgangsmetode

Tænd ovnen på 170 °C grader (155 °C grader ved varmluft).

 

Bund:
Pisk æggehviderne stive med salt. Tilsæt sukkeret og pisk i 2-3 min. til æggehviderne er blanke og seje.
Hak chokoladen fint og bland den med kakaopulveret.
Vend chokoladen i æggehviderne og smør massen af ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag bunden i ca. 25 min. til den er fast, men ikke sprød. Lad bunden køle helt af og lav cremen imens.

 

Creme:
Smelt chokoladen og pisk fløden til skum.
Pisk sukker, æggeblommer og vaniljekorn lyst og luftigt, og vend den afkølede chokolade og flødeskummet forsigtigt i æggemassen.
Sæt moussen på køl, smag solbærmarmeladen til med romaromaen og smør den ud over bunden, drys evt. lidt friske bær henover.
Smør cremen ovenpå og rul forsigtigt rouladen sammen (brug bagepapiret til hjælp).
Læg rouladen i fryseren i minimum 3 timer inden servering.
Tag rouladen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Skær rouladen i skiver og servér straks, evt. pyntet med smeltet chokolade.

 

Tip:
Brug andre typer frugtmarmelade i stedet for solbær, f.eks. appelsin, blåbær eller hindbær.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk