Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret. Bland mel, bagepulver, grofthakkede mandler, mandelmel og grofthakket hvid chokolade.

Pisk smørret med sukker, vaniljesukker og brun farin indtil det er godt blandet.

Tilsæt æg og pisk indtil massen er luftig.

Bland æggemassen med melblandingen og riv skallen af appelsinen i dejen.

Fordel dejen i en bradepande (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir og bag brownien i ca. 25 minutter ved 175 grader. Overfladen skal skinne, og selve brownien skal være blød og svampet. Afkøl kagen helt, gerne til næste dag. Skær den ud i passende stykker og pynt med lakridsganache og friske hindbær

 

Ganache og pynt: 

Hak chokoladen fint og kom den i en skål.

Varm piskefløden op til ca. 80 grader og hæld den over chokoladen.

Tilsæt lakridspulver og rør det hele sammen indtil massen er ensartet.

Læg film på overfladen af ganachen – helt tæt, og sæt den i køleskabet til næste dag, eller til den er helt kold.

Pisk cremen tyk og cremet med en håndmikser, inden den bruges til at pynte brownien med.

Det flotteste resultat fås ved at komme ganachen i en sprøjtepose med en lille tyl.

 

Tip:

Kage og ganache kan med fordel laves dagen før.

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽