Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret. Bland mel, bagepulver, grofthakkede mandler, mandelmel og grofthakket hvid chokolade.

Pisk smørret med sukker, vaniljesukker og brun farin indtil det er godt blandet.

Tilsæt æg og pisk indtil massen er luftig.

Bland æggemassen med melblandingen og riv skallen af appelsinen i dejen.

Fordel dejen i en bradepande (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir og bag brownien i ca. 25 minutter ved 175 grader. Overfladen skal skinne, og selve brownien skal være blød og svampet. Afkøl kagen helt, gerne til næste dag. Skær den ud i passende stykker og pynt med lakridsganache og friske hindbær

 

Ganache og pynt: 

Hak chokoladen fint og kom den i en skål.

Varm piskefløden op til ca. 80 grader og hæld den over chokoladen.

Tilsæt lakridspulver og rør det hele sammen indtil massen er ensartet.

Læg film på overfladen af ganachen – helt tæt, og sæt den i køleskabet til næste dag, eller til den er helt kold.

Pisk cremen tyk og cremet med en håndmikser, inden den bruges til at pynte brownien med.

Det flotteste resultat fås ved at komme ganachen i en sprøjtepose med en lille tyl.

 

Tip:

Kage og ganache kan med fordel laves dagen før.

Følg Carletti

Ægte finsk og helt klassisk med et dejligt blødt bid 🇫🇮 Et must for lakridselskere.
Lavet med masser af kærlighed hos Makulaku, den finske del af Carletti-familien❤️
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul🎄 Må den være fyldt med en masse hyggelige stunder og dine yndlings-lækkerier🤗✨❤️
Jakobsen dessertchokolader er lækre stykker fyldt chokolade. Der er noget for enhver smag, med både mørk, lys og hvid chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, appelsin, vanilje, kokos, key lime, ingefær og créme brûlée. Nyd dem sammen med gæster i juleferien eller glæd andre med en æske som gave🎄🤗🎁
Under den sprøde chokoladeskal gemmer disse flotte fyldte chokolader på et lækkert kokosfyld.
Perfekte til at skabe julestemning i december måned 🕯️✨🎄
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk