Ingredienser

Fremgangsmetode

Smelt smørret i en lille gryde. Kom 2/3 af chokoladen heri og lad den smelte.

Pisk æg, sukker og vanilje luftigt.

Tilsæt chokoladeblandingen og vend mel, mandelmel og bagepulver i dejen.

Riv citronen fint og vend citronskal i dejen sammen med resten af chokoladen.

Fordel dejen i en form (ca. 20 x 30 cm) foret med bagepapir.

Bag kagen midt i ovnen i ca. 10 min. ved 175 °C. Fordel chokoladeknapperne på kagen og stil den tilbage i ovnen.

Bag kagen i yderligere ca. 15 min. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.

Lad kagen afkøle, gerne til næste dag.

Følg Carletti

Ta’ godt imod det nye medlem i P-tærte-familien – P-tærter Orange! Frisk appelsinsmag, saltede peanuts kombineret med ekstra mørkt overtræk👏🏻🍊😋
Kan du ikke få nok af Skumbananer? 🍌😍 Så smut forbi Sunset Boulevard, som nu har en helt ny Skumbanan Deluxe Shake på menuen🧋
Føles det som evigheder siden, at det var sommerferie? Så forsød hverdagen med denne lækre, og lidt anderledes, dessert🙌🥕🍫
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
Er du klar til at følge med? 🏃🏻🤺🤼⛹🏻🏊🏻🏅
Krydr de sidste etaper af Tour de France med Raket Ryttere🚴🏻 
Mixet af bolcher er Sweet 'n' Spicy med smag af salmiak, chili, lakrids og fersken🚀🌶️
Elsker du syrlige bolcher? Så er Syrlige Zombier lige noget for dig! En perfekt balance mellem surt, sødt og lakrids, med smagen af hindbær, æble og citron – og surt fyld indeni🧟👽