Ingredienser

Fremgangsmetode

Halvér fersknerne og fjern stenene.
Skær Brazil i mindre stykker, knus kiksene en anelse, hak chokolade og bland.
Grill fersknerne et kort øjeblik på skærefladen.
Fordel blandingen i/på fersknerne og grill dem ved indirekte ca. otte min. til de er gyldne og karamelliserede.
Mos hindbærrene og rør dem sammen med flormelis.
Server coulisen til fersknerne sammen med vaniljeis.

Følg Carletti

Miniplade er lillebroren til den velkendte Kæmpeplade chokolade med de festlige, danske flag 🇩🇰 Nøjagtig den samme chokolade, bare i en mindre udgave. Brug den til bagning, is, overtræk og desserter🍪🍨
Find inspiration og lækre opskrifter på carletti.dk
Let og lys roulade pyntet som et flot snelandskab til den kolde vintertid🍋❄️
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk
NYT DESIGN ➡️ SAMME ORIGINALE SMAG
Kan du ikke længere finde Brazil på slikhylden? Så kig efter den blå farve💙
Carletti støtter Knæk Cancer med 50.000 kr. ❤🤝
Tykke skiver pålægschokolade til eftermiddagssnacken🙌♥️ Spis dem som de er eller lav en nem french toast. Find opskriften på carletti.dk