Ingredienser

Fremgangsmetode

Hak chokoladen i mindre stykker.
Skær et langt snit på langs af bananen, sørg for at kniven også laver en rille i bananen, ca. 1 cm dyb.
Åbn bananen op, så bananen kan stå selv og læg stykker af chokolade ned i rillen.
Fordel peanuts, eller andre nødder, sammen med chokoladen.
Stil bananerne på grillen og grill ca. 5 minutter ved indirekte varme*.
Server bananen med vaniljeis til.

*
Kul: Fordel de varme briketter/kul i hver sin side af grillen. Læg maden midt på grillristen, så den ikke ligger direkte over briketterne/kullene og luk låget.
Gas: Åbn låget, tænd for gassen og skru op for de yderste brændere. På en grill med to brændere, skal du kun tænde den ene. Placér maden på risten, så den ikke ligger direkte over de tændte brændere og luk låget.
Hold altid øje, der er stor forskel på varmen alt efter hvor mange briketter/kul man har i grillen og hvor varm den er.

 

 

Følg Carletti