Ingredienser

Fremgangsmetode

Pisk smør, sukker, brun farin, vanilje og æg godt sammen.

Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt og rør det i smørblandingen.

Del dejen 14 stykker (a ca. 40 g) og form dem til kugler.

Fordel dejkuglerne på plader med bagepapir.

Tryk dejkuglerne let flade og fordel chokoladeknapperne herpå – tryk knapperne let ned i dejen.

Bag kagerne ved 175 °C (varmluft) i 10-12 min., indtil de er gyldne, men bløde i midten.

Lad kagerne afkøle lidt på bagepladerne og flyt dem så over på en rist.

 

Tip

Kagerne flyder meget ud, så sørg for, at der er god plads imellem dejkuglerne på bagepladerne.

Fordel dem på 2-3 bageplader. Pladerne kan sagtens komme i ovnen samtidig, hvis du bager med varmluft.

Følg Carletti