Ingredienser

Fremgangsmetode

Bund
Pisk æg og sukker skummende og luftig.

Pisk vandet i og sigt hvedemel, samt bagepulver i æggemassen. Vend det sammen og kom dejen i en bradepande med bagepapir, ca. 30 x 40 cm.

Bag kagebunden ved 200 °C i ca. 10 min.

Mærk efter med en gaffel om den er bagt. Der må ikke sidde dej på gaflen.

Lad lagkagebunden køle helt af på en bagerist, del den i to, én top og en bund, og skær evt. siderne til, så de er lige.

 

Creme
Skyl og skær bærrene i små stykker, drys med flormelis og lad dem trække.

Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand og smelt over vandbad.

Rør lidt af bærsaften i den smeltede husblas og rør det dernæst sammen med bærrene.

Pisk mascarpone og piskefløde sammen til en tyk og luftig creme.

Vend bærrene i flødecremen sammen med hakket chokolade.

Smør cremen ud på den ene kagebund og læg den anden oven på.

Sæt kagen i køleskabet i mindst to timer.

 

Topping
Læg husblas i blød 5 min. i koldt vand.

Varm mælken op til kogepunktet, tag gryden af varmen og smelt husblassen heri.

Hak den hvide chokolade fint og rør den i den varme mælk. Rør indtil den er helt smeltet.

Køl af indtil cremen er lunken, pisk fløden til skum og vend dernæst i. Kom cremen i en sprøjtepose med tylle, luk enderne med en klips og sæt posen i en lille skål i køleskabet indtil cremen har sat sig.

Sprøjt ¼ af cremen på kagen og smør det ud, så overfladen er dækket.

Lav dernæst et smukt Dannebrogs-kryds. Pynt siderne, hvis du har mere creme tilbage.

Fyld de fire huller i kagen med hindbær og jordbær og servér.

 

Følg Carletti

Lad dig friste af skønne stykker fyldt chokolade, der tilbyder noget for enhver smag. Hvid, lys og mørk chokolade med fyld af marcipan, mint, karamel, nougat, vanilje og kokos. Forkæl dig selv eller dine gæster i påsken🌻🐰🤗
Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk