Ingredienser

Fremgangsmetode

Hak chokoladen fint.

Kom fløde, kanel, cayennepeber og salt i en lille gryde. Kog det op ved jævn varme under omrøring. Sluk for varmen. Tilsæt den hakkede chokolade og rør indtil chokolademassen er glat.

Beklæd en lille bageform med bagepapir. Hæld chokolademassen i formen og sæt den i køleskabet i minimum 2 timer til den har sat sig.

Bland kakao, kanel og cayennepeber i en skål. Tag formen med chokoladeblandingen ud af køleskabet. Tag en teskefuld af chokoladeblandingen op og form den hurtigt med hænderne til en kugle. Fortsæt med resten af chokoladeblandingen.

Rul kuglerne i blandingen med kakaopulver og kom dem i en plastikbeholder. Sæt dem på køl i 1 time eller indtil servering.

Opbevar chokoladetrøflerne på køl – de kan holde ca 1 uge på køl i en lufttæt beholder.

 

Følg Carletti

Spin og vind cool merch og Carletti slik!🍨🐸💯❤️
Du kan stadig nå at være med i konkurrencen - vi trækker 11 vindere mere inden konkurrencen slutter!
Deltag via link i bio eller gå ind på carletti.dk
Tip! Skift sukkerglasuren på din kage ud med chokopålæg – det er både nemt og hurtigt!✅
Prøv det f.eks. på en lækker banankage, find opskriften på carletti.dk
De originale Crazy Candy Frogs har fået tre nye, knasende kammerater:
SOUR🍋
COLA🧋
HOT🌶️
Hvilken smag er du mest nysgerrig på?👀
N'ICE MALLOWS er en nyfortolkning af den klassiske regnbueis med smagene vanilje, jordbær og kakao🌈 Skummet er blødt og i form af små mundrette isvafler🍧
Har du lyst til lækre, hjemmelavede fastelavnsboller?🥳 
Her er vores udgave af gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og chokolade. Pynt dem med farverigt krymmel eller glitter for et ekstra festligt touch🎨✨
Find opskriften på carletti.dk
Galt eller genialt?🤪 Prøv denne hurtige Skumbanan snack og bedøm selv. Perfekt til at lave sammen med børnene!
Find opskriften under ‘søde anledninger’ på carletti.dk